Over de Familie Trihartlon

Kom op zondag 10 juni 2018 naar Sport & Funpark Flevonice in Biddinghuizen om mee te doen aan de Familie Trihartlon. Er zijn verschillende afstanden waardoor iedereen kan meedoen aan deze unieke triatlon. Meld je aan en haal samen met je team zoveel mogelijk geld op voor de Hartstichting. 

Schrijf je meteen in voor het sportiefste dagje uit voor de hele familie!

Ja, ik doe mee


Wat is de Familie Trihartlon?

- Iedereen kan meedoen aan de Trihartlon. Je hoeft niet een getraind triatleet te zijn.
- Je mag alle onderdelen (zwemmen, lopen, fietsen) samen doen of per onderdeel afwisselen.
- Een ticket kost €20 per persoon
- Kies uit 3 verschillende afstanden
- Wat heb je nodig? Een zwembroek/badpak of wetsuit (eigen keuze), een fiets en sportschoenen! 
- Je kan met elke fiets meedoen aan de Familie Trihartlon
- Fietsen en wetsuits zijn ook te huur op locatie

De Familie Trihartlon is een complete dag uit
- Er zijn nog veel meer activiteiten voor het hele gezin
- Inschrijven duurt maar enkele minuten
- Om geld op te halen voor onderzoek naar hart-en vaatziekten vragen wij ieder team zijn best te doen om €100 sponsorgeld op te halen. Dit is natuurlijk niet verplicht maar wel het doel van onze Trihartlon. Deel je actie dus met vrienden, familie, collega's en je buren om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hartstichting. 

ESTAFETTE
Het unieke is dat je elkaar mag afwisselen. Jullie bepalen zelf wie gaat zwemmen, wie welk stuk fietst en/of hardloopt, maar je kan bijvoorbeeld ook met zijn drieën de hardloopkilometers verdelen. Samen volbreng je de challenge en iedereen is een winaar.

Als familie ontvang je 1 registratiechip die je aan elkaar doorgeeft, net als een estafettestokje. Deze chip laat weten wie over de finish is en in welke tijd jullie als familie gefinisht zijn. 

Fietsen & Wetsuits
Je kan ook op een gewone (of zelfs geleende) fiets meedoen, alle fietsen zijn toegestaan. Voor het zwemmen heb je eigenlijk alleen een zwembroek of badpak nodig en is een zwembrilletje aan te raden. Van ons krijg je een badmuts, die meteen dienst kan doen tegen eventuele kou.

Als je liever toch een wetsuit draag, kan je die op de dag zelf (10 juni) huren op locatie. De kosten van een wetsuit bedragen €2,50.-. Fietsen zijn ook te huur bij ons op Flevonice. De kosten hiervan bedragen €9,00.- per fiets.

DE AFSTANDEN & HET PARCOURS
Er zijn drie afstanden:

Bij het zwemgedeelte wordt heen en weer gezwommen: 2x50 meter, 2x125 meter of 2x250 meter. Het fietsparcours gaat over asfalt en zijn rondes van 5 kilometer. Vervolgens wordt de triatlon hardlopend voortgezet over asfalt, in rondes van 1.25 kilometer. Hierbij zijn twee wisselzones waarin de fiets en de loopschoenen vooraf klaargezet kunnen worden. 

LOCATIE
Sport & Funpark Flevonice
Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen (Dronten)FACILITEITEN
Tijdens het evenement kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van Flevonice, zoals:

- Kleedkamers voor dames en heren met douches
- Lockers
- Gratis parkeergelegenheid
- Diverse cateringsmogelijkheden
- Verschillende playgrounds en side events

Wat is er nog meer te doen?
Na afloop van de Trihartlon is er volop tijd om te ontspannen en gebruik te maken van de vele sportieve fun activiteiten van Flevonice. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin, klimmen en klauteren om de (modder)obstakels te trotseren en kunnen roetsjen van de waterstormbaan. Zo is het een complete dag uit voor het hele gezin! Lees meer over wat er allemaal te doen is.
 

Schrijf je meteen in voor het sportiefste dagje uit voor de hele familie!