Sponsor Challenge: in de prijzen vóór de start!

Het is bijna zover… over 4 weken is de Familie TriHartlon! En er is super goed nieuws: we zijn met elkaar de grens van € 15.000,- sponsorgeld gepasseerd! Al een fantastisch mooi resultaat en nu gaan we door! We hebben het streefbedrag aangepast naar € 20.000,-. Om dit te behalen hebben we de speciale Sponsor Challenge in het leven geroepen om jullie te belonen voor alle inzet. Zo halen we samen zoveel mogelijk geld op voor een gezond hart voor iedereen.

Alle deelnemers van de Familie Trihartlon krijgen een badmuts en na afloop een diploma en een medaille. Als je meedoet aan de Sponsor Challenge maak je daarnaast ook nog kans op extra mooie prijzen voor jou en je team. Met als absolute hoofdprijs een officieel Familie Trihartlon-shirt met jullie teamnaam op de rug. Gaaf!
Bij een sponsorbedrag vanaf €250 krijg je de felbegeerde teambeker. Die zal jullie voor altijd herinneren aan het mooie werk dat jullie hebben verzet de afgelopen (en de komende) weken. Bij een sponsorbedrag vanaf €500 trakteren wij jullie op DUINRELL tickets voor jou en je team. Gaat het supergoed met de sponsors en is the sky the limit? Bij een sponsor bedrag vanaf €750 krijgen jullie daarbij ook nog eens allemaal een teamshirt met jullie teamnaam erop.
Daarin zwemmen, fietsen en lopen jullie straks nog makkelijker.