Sports & Fun

Na afloop van de Trihartlon is er volop tijd om te ontspannen en gebruik te maken van de vele sportieve fun activiteiten van Flevonice. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin, klimmen en klauteren om de (modder)obstakels te trotseren en kunnen roetsjen van de waterstormbaan. Zo is het een complete dag uit voor het hele gezin!

Wat is er allemaal te doen?

- Waterstormbaan (gesloten tussen 12.00u en 13.00u, rest van de dag open)
- Footgolf voor volwassenen & kids
- Funpark met o.a. trampolines en speeltoestellen
- Obstacleparcours 4kids
- Voetballen voor volwassenen & kids
- Volleybal voor volwassenen & kids
- Snookerfootbal voor volwassenen & Kids

Doe je niet mee met de Trihartlon maar wil je toch gebruik maken van de funactiviteiten? In onze webshop koop je voor slechts € 7,50 een funticket. Deze opbrengsten gaan voor 100 % naar de Hartstichting. 

 

 

Funpark 4 Kids
Als deelnemer van de Familie Trihartlon kan je vrij gebruik maken van het Funpark 4 kids. In het Funpark 4 kids kan er geskelterd worden, op grote trampolines gesprongen worden en kan er met een band van de reuze glijbaan gegleden worden.

Trotseer de waterobstakels
Pak je zwemkleding, handdoek (en droge kleren) in voor een sessie Waterstormbaan! Klim over de opblaasmuren, roetsj van hoge glijbanen naar beneden en balanceer over smalle balken. 

Driftkarten
Tegen een vergoeding kan er ook gebruik gemaakt worden van het kartcircuit. Remmen, insturen en weer gas geven. Op de gladde ondergrond is het de uitdaging om de elektrische kart zo goed mogelijk te laten driften. Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag je vrienden dan uit voor een rondje karten over ons Driftcircuit.

Om deel te kunnen nemen aan Drift Karten moet je een minimum lengte hebben van 140 cm en dicht schoeisel dragen.


Er is dus genoeg te doen voor het hele gezin tijdens de Familie Trihartlon.


Ja, ik doe mee