5x hier wil je bij zijn!

24-05-2019 | 15:56


Of de Familie Trihartlon op 25 augustus ook iets voor jouw familie is? Jazéker!
Ontdek nu 5 redenen waarom je dit sportieve event voor geen goud wilt missen!

👧 Deze trihartlon die geschikt is voor iedereen vanaf 6 jaar!
Vaders, moeders, opa's, oma's, en natuurlijk kinderen… maar ook neven, nichten, vrienden, vriendinnen en collega's. Iedereen (ja, jij ook!) kan deelnemen aan de Familie Trihartlon. Of je nu elke dag sport of niet eens meer weet hoe je zwembroek eruitziet. Meedoen = winnen, dus krijgt iedereen een medaille!

👨‍👩‍👧‍👦 Samen starten en samen over de finish of ieder zijn eigen onderdeel!
De Familie Trihartlon is een estafette. Het team mag elkaar dus aflossen op de verschillende onderdelen. En daar blijft het niet bij. Want willen jullie lekker alle onderdelen – zowel zwemmen als fietsen als hardlopen – met z’n allen afleggen, of wil je graag tijdens een onderdeel wisselen? Het mag allemaal! En samen redden jullie het zeker.

🏁 Keuze uit 3 verschillende afstanden, voor ieder wat wils!
Er zijn 3 verschillende afstanden die je als team kunt afleggen. Heb je niet veel tijd om te trainen of is dit het eerste sportevenement waar je aan mee doet? Dan is de top challange iets voor jou. Heb je wat meer ervaring? Dan durf je de super challenge vast wel aan. En gevorderde atleten vinden hun uitdaging in de mega challenge. Kortom: voor ieder wat wils!
Voor welke ga jij?
Top: 100m zwemmen - 5km fietsen - 1km hardlopen               (adviesleeftijd vanaf 6 jaar)
Super: 250m zwemmen - 10km fietsen - 2.50km hardlopen  (adviesleeftijd vanaf 8 jaar)
Mega: 500m zwemmen - 20km fietsen - 5km hardlopen         (adviesleeftijd vanaf 14 jaar)

❤️ Samen inzetten voor het goede doel!
Het geld dat we ophalen met de Trihartlon gaat rechtstreeks naar de Hartstichting en wordt besteed aan het eerder opsporen van hart- en vaatziekten. Hoe mooi is het, dat je je samen met je favoriete mensen kunt inzetten voor het goede doel. Hebben jullie nog tips nodig bij het zoeken van sponsoren? Je vindt ze hier!

😊 Quality time!
Hoe lang is het geleden dat je een hele dag kon doorbrengen met je dierbaren? Hoe vaak hebben jullie je samen in het zweet gewerkt? Wat was de laatste keer dat je tijdens een wedstrijd van je kinderen eens níét op je telefoon keek? Tijdens de Trihartlon zijn jullie een hele dag écht samen bezig en is alle aandacht voor elkaar. Dit wordt gegarandeerd een dag waarover jullie het nog vaak zullen hebben.

Nog niet ingeschreven, wacht niet langer en schrijf je nu in voor de Familie Trihartlon.
Laat de voorpret maar beginnen!

Wij doen mee!