Hoe werkt het?

Meedoen is heel makkelijk, schrijf je team (2-6 personen) in en:
  • Kies een challenge
  • Maak een actiepagina aan
  • Deel deze actiepagina met je vrienden en familie en haal zoveel mogelijk geld op voor de Hartstichting

Iedereen mag meedoen! Familie, vrienden, collega’s. Schrijf jouw team nu in voor de Familie Trihartlon, want het beloofd een fantastische dag te worden! 

Welke challenge kies jij?
Top challenge: 100m zwemmen, 5km fietsen en 1km lopen
Super challenge: 250m zwemmen, 10km fietsen en 2,5km lopen
Mega challenge: 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen
 
Geld ophalen voor onderzoek
Jullie krijgen een teampagina en hiermee probeert ieder team €250 aan sponsorgeld op te halen. Dit geld gaat naar onderzoek naar hart- en vaatziekten. Lees hier de tips om geld op te halen.
 
 
Fietsen
Je kan ook op een gewone (of zelfs geleende) fiets meedoen, alle fietsen zijn toegestaan. Voor het zwemmen heb je alleen een zwembroek of badpak nodig. Een zwembrilletje is aan te raden. Van ons krijg je een badmuts, die meteen dienst kan doen tegen eventuele kou. Fietsen zijn ook te huur op locatie. De kosten hiervoor bedragen €10 per fiets.
 
Startpakket
Op locatie haal je als team het startpakket op bij de inschrijfttent op locatie, zie plattegrond.
Het startpakket bevat startnummers, badmutsen en 1 tijdregistratiechip met estafettebandje per team. Deze chip is gedurende jullie uitdaging belangrijk. Ongeacht wie welk onderdeel volbrengt, de chip moet alle afstanden afleggen. Bij wisseling wordt de chip dus doorgegeven, net zoals bij een estafette het stokje. Handig is om vooraf af te spreken wie welk onderdeel aflegt en wie dan ook de chip moet dragen.
 
Plattegrond Evenemententerrein Plattegrond