Hoe werkt het?

Meedoen is heel makkelijk. Schrijf je team (2-6 personen) in:

  • kies een challege
  • selecteer een starttijd
  • maak een actiepagina aan

Iedereen mag meedoen. Familie, vrienden, collega’s. Schrijf jouw team nu in, want het beloofd een fantastische dag te worden! Doe mee! Schrijf je in voor de Familie Trihartlon. 

Keuzes Trihartlon challenge
Top challenge
- 100m zwemmen, 5km fietsen en 1,25km lopen.
Starttijd: 12.00 uur
Super challenge - 250m zwemmen, 10km fietsen en 2,5km lopen.
Starttijd: 12.30 uur
Mega challenge - 500m zwemmen, 20km fietsen en 5 km lopen.
Starttijd: 13.00u

Geld ophalen voor onderzoek
Jullie krijgen een teampagina en een persoonlijke pagina. Hiermee probeert iedereen 100 euro per team op te halen aan sponsorgeld. Dit geld gaat naar onderzoek naar hart- en vaatziekten. Lees tips om geld op te halen.

Complete verzorgd dagje uit
Als je je nu inschrijft, doet jullie team mee met de Trihartlon. Daarnaast mag je de hele dag gratis doorbrengen op het Fun & Sportspark. Bij het park zit een grote speeltuin en er is een geweldige obstaclerun. Oftwel een complete dag uit voor de hele familie. Een deelnamebewijs kost naar maar 20 euro per persoon. Schrijf je nu in!

Fietsen & Wetsuits
Je kan ook op een gewone (of zelfs geleende) fiets meedoen, alle fietsen zijn toegestaan. Voor het zwemmen heb je eigenlijk alleen een zwembroek of badpak nodig en is een zwembrilletje aan te raden. Van ons krijg je een badmuts, die meteen dienst kan doen tegen eventuele kou.

Als je liever toch een wetsuit draag, kan je die op de dag zelf (10 juni) huren op locatie. De kosten van een wetsuit bedragen €2,50.-. Fietsen zijn ook te huur bij ons op Flevonice. De kosten hiervan bedragen €9,00.- per fiets.

Startpakket
Op locatie, Flevonice 10 juni, haal je als team het startpakket op. De exacte locatie en de tijd worden nog bekend gemaakt via de e-mail en op de website. 

Het startpakket bevat: startnummers/tattoos, badmutsen en 1 tijdregistratiechip met estafettebandje per team. 

Deze chip is gedurende jullie uitdaging belangrijk. Ongeacht wie welk onderdeel volbrengt, de chip moet alle afstanden afleggen. Bij wisseling wordt de chip doorgegeven, net zoals bij een estafette met een stokje. Handig is om vooraf af te spreken wie welk onderdeel aflegt en wie dan ook de chip moet dragen. 


Ja, ik doe mee