Hoe werkt het?

Meedoen is heel makkelijk. Schrijf je team (2-6 personen) in en:
  • kies een challege
  • selecteer een starttijd
  • maak een actiepagina aan
  • deel deze actiepagina met je vrienden en familie en haal zoveel mogelijk geld om voor de Hartstichting.

Iedereen mag meedoen. Familie, vrienden, collega’s. Schrijf jouw team nu in, want het beloofd een fantastische dag te worden! Doe mee! Schrijf je in voor de Familie Trihartlon.

Keuzes Trihartlon challenge
Top challenge - 125m zwemmen, 5km fietsen en 1,25km lopen.
Starttijd: xx:xx uur
Super challenge - 250m zwemmen, 10km fietsen en 2,5km lopen.
Starttijd: xx:xx uur
Mega challenge - 500m zwemmen, 20km fietsen en 5 km lopen.
Starttijd: xx:xx uur
 
Geld ophalen voor onderzoek
Jullie krijgen een teampagina en hiermee probeert ieder team 100 euro op te halen aan sponsorgeld. Dit geld gaat naar onderzoek naar hart- en vaatziekten. Lees tips om geld op te halen.
 
Fietsen & Wetsuits
Je kan ook op een gewone (of zelfs geleende) fiets meedoen, alle fietsen zijn toegestaan. Voor het zwemmen heb je eigenlijk alleen een zwembroek of badpak nodig en is een zwembrilletje aan te raden. Van ons krijg je een badmuts, die meteen dienst kan doen tegen eventuele kou.
 
Als je liever toch een wetsuit draag, kan je die op de dag zelf huren op locatie. De kosten van een wetsuit bedragen €xx-. Fietsen zijn ook te huur op locatie. De kosten hiervan bedragen €xx- per fiets.
 
Startpakket
Op locatie, haal je als team het startpakket op. De exacte locatie en de tijd worden nog bekend gemaakt via de e-mail en op de website.
Het startpakket bevat: startnummers, badmutsen en 1 tijdregistratiechip met estafettebandje per team.
Deze chip is gedurende jullie uitdaging belangrijk. Ongeacht wie welk onderdeel volbrengt, de chip moet alle afstanden afleggen. Bij wisseling wordt de chip doorgegeven, net zoals bij een estafette met een stokje. Handig is om vooraf af te spreken wie welk onderdeel aflegt en wie dan ook de chip moet dragen.