De sportieve familie uitdaging!

In estafettevorm zwemmen, fietsen en lopen om geld op te halen voor een gezond hart voor iedereen. De Familie Trihartlon van de Hartstichting is de eerste en enige sponsor Triathlon die je samen met je familie beleeft. Je kunt elkaar aflossen maar dat hoeft niet. Je bepaalt zelf wie er gaat zwemmen, fietsen en/of hardlopen.
Iedereen is een winnaar!

Wij doen mee!

WIE: Vaders & Moeders, Kinderen, Opa's & Oma's, Neven & Nichten, Vrienden & Vriendinnen en Collega's. (minimale leeftijd vanaf 6 jaar)
WAT: Samen ga je zwemmen, fietsen en lopen.
WAAR: Terrein van de Triathlon Noordoostpolder in Emmeloord.
DATUM: Zondag 25 augustus 2019 
TIJD: Startpakket ophalen: 12:30 - 13:30 l Starttijd 14:00 uur. 
WAAROM: Het bijzondere aan deze Familie Trihartlon is dat je elkaar kunt aflossen en je bepaalt zelf wie gaat zwemmen, wie welk stuk fietst en/of hardloopt. Je kunt elk onderdeel dus ook samen volbrengen en/of elkaar tijdens het onderdeel aflossen. Samen halen we geld op voor een gezond Hart, want een gezond hart is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
TICKETS: Deelnemen kost €20 per persoon.
SPONSORGELD: Met de Trihartlon halen we geld op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Daarom vragen wij ieder team zijn best te doen om sponsorgeld op te halen. Uiteraard helpen we jou met tips & tricks om zoveel mogelijk geld op te halen. Sponsorgeld ophalen is niet verplicht.
WAT HEB JE NODIG: Zwemkleding + sportschoenen + fiets. (deze is ook te huur op locatie)

AFSTANDEN:
Top: 100m zwemmen - 5km fietsen - 1km hardlopen               (adviesleeftijd vanaf 6 jaar)
Super: 250m zwemmen - 10km fietsen - 2.50km hardlopen  (adviesleeftijd vanaf 8 jaar)
Mega: 500m zwemmen - 20km fietsen - 5km hardlopen         (adviesleeftijd vanaf 14 jaar)

Lees meer Lees minder
van totaal € 15.000 (94%)

Nog te gaan

Bekijk alle

Team Emke is van de partij

21-06-2019 | 15:58 Vorig jaar waren we erg onder de indruk van Team Emke. Een gezin bestaande uit vader, moeder en broers die meededen voor hun overleden dochter en zusje Emke. Emke overleed aan een aangeboren hartafwijking. “Dankzij Emke weten we dat elke hartslag telt. Het was voor ons heel dubbel om mee te doen aan de Trihartlon voor de Hartstichting maar het voelde ook goed”, aldus Marije Veenstra-de Jong, moeder van het gezin, na afloop van de Familie Trihartlon vorig jaar. Goed nieuws: de doorzetters zijn dit jaar weer van de partij om geld op te halen voor de Hartstichting. Ze doen mee met de Super challenge. Wil jij ze sponsoren? Klik hier naar hun team-pagina en doneer je bedrag.
Lees meer
Bekijk alle donateurs

Suzanne, Mark en Selena

21-07-2019 | 18:08 Aan: Team de stoere draken